Verkeersoplossingen

Bij verkeersoplossingen en verkeerstechniek bieden we producten en diensten voor een optimale en veilige infrastructuur, zowel permanent als tijdelijk. Voor op uw eigen terrein of bij een aanbesteding, wij kunnen verschillende oplossingen bieden onder andere in verkeersdrempels, afzetpalen en diamantkoppalen

Afzetpalen

Afzetpalen

Wij hebben een groot assortiment aan afzetpalen. Om een gebied te blokkeren voor motorrijtuigen of om paden te splitsen. Afzetpalen kunnen zowel vast als uitneembaar zijn. Leverbaar in vele kleuren en materialen, zoals staal, gerecycled plastic, hardhout of duurzaam van bamboe.

Verkeersdrempels

Verkeersdrempels

Wij hebben diverse mogelijkheden voor verkeersdrempels en wegbarriers afbakening.

Diamantkoppalen

Diamantkoppalen

Diamantkoppalen kunnen we in verschillende materialen leveren. Zowel in hardhout, van gerecycled materiaal maar ook duurzaam van bamboe.

Vraag ons om de mogelijkheden.

Verkeersoplossingen en verkeerstechniek

Wij bieden een aantal verkeersoplossingen en technieken aan die de infrastructuur verbeteren. Als u moet aanbieden voor een bestek van een inschrijfstaat of voor uw eigen terrein kunnen wij veel opties aanbieden. Wij denken graag met u mee en kunnen dankzij onze ervaring u ook goed adviseren over mogelijke oplossingen. Wij hopen hiermee ook bij te dragen aan het ontwerp of de inrichting van de weg. Werkt u bijvoorbeeld al met kruispuntplateaus, maar er wordt alsnog te hard gereden? Dan kunnen aanvullend drempels worden toegepast.

Hiervoor hebben wij diverse soorten verkeersdrempels, plateaus en verkeerskussens en afzetpalen. Deze producten kunnen wij in verschillende materialen aanbieden, bijvoorbeeld van gerecycled materiaal of van duurzame materialen zoals bamboe.

Eenheid en herkenbaarheid is belangrijk.