Straatmeubilair

Banken en zitmeubilair

Banken en zitmeubilair

We hebben verschillende soorten banken en zitmeubilair in ons assortiment. Klassiek of design, met en zonder rugleuning in verschillende (duurzame) materialen.

Verlichting

Verlichting

Verlichting in de openbare ruimte is multifunctioneel, het draagt bij aan de veiligheid én het sfeergevoel. Wij hebben een ruim assortiment armaturen; verzonken, design modellen, vloerspots, op paal, richtspots en veel meer.

Boomroosters

Boomroosters

Standaard boomroosters of maatwerk. Beschikbaar in gietijzer, beton, Corten of gepoedercoat staal.

Brievenbussen

Brievenbussen

Wij hebben een ruim assortiment brievenbussen. Van hangmodellen tot staanders, van groepsbrievenbussen tot solomodellen. Onze materialen lopen uiteen van rvs, aluminium, blauwsteen, koper, hout en meer. 

Fietsenrekken & aanleunbeugels

Fietsenrekken

Wij bieden een ruim assortiment fietsenrekken aan. Van een eenvoudig standaard fietsenrek tot fraai design. Ook aanleunbeugels en fietsgarages behoren tot de mogelijkheden!

Afvalbakken

Afvalbakken

We hebben een ruime keuze aan afvalbakken. Deze kunnen we in de stijl van de omgeving leveren, zowel qua design, materiaal als kleur. Op deze manier creëer je een verzorgd geheel in de (publieke) ruimte.

Bloembakken

Bloembakken

Wij hebben een ruim assortiment bloembakken, van klassieke modellen tot moderne designs.

Fonteinen

Fonteinen

Wij hebben fonteinen in verschillende soorten en maten. Van klassieke modellen tot moderne designs

Afzetpalen

Afzetpalen

Wij hebben een groot assortiment aan afzetpalen. Om een gebied te blokkeren voor motorrijtuigen of om paden te splitsen. Afzetpalen kunnen zowel vast als uitneembaar zijn. Leverbaar in vele kleuren en materialen, zoals staal, gerecycled plastic, hardhout of duurzaam van bamboe.

Diamantkoppalen

Diamantkoppalen

Diamantkoppalen kunnen we in verschillende materialen leveren. Zowel in hardhout, van gerecycled materiaal maar ook duurzaam van bamboe.

Vraag ons om de mogelijkheden.

Outdoor sport

Outdoor sport

Buiten samen fitnessen is een trend die flink aan het opkomen is. Wij bieden ook hiervoor producten aan voor de openbare ruimte. U kunt hierbij denken aan outdoor fitnesstoestellen, tafeltennistafels, gymtoestellen etc.

Diversen

Diversen

Buiten onze categorieën bieden wij meer veel producten aan.

Straatmeubilair van Daelder

Met onze ruime ervaring weten wij waar we rekening mee moeten houden. Straatmeubilair moet praktisch zijn en een lange levensduur hebben. Dit houdt in dat het gemakkelijk te onderhouden moet zijn en vandalisme kan weerstaan. Daarbij kan er een keuze worden gemaakt uit standaard oplossingen of prachtig design meubilair.

Wij kunnen aan de eisen van zowel de gemeente of overheid, aannemer of architect voldoen. Daelder doet dit aan de hand van mooi, duurzaam en hoogwaardig meubilair. Ook kunnen we straatmeubilair leveren dat geheel op maat is gemaakt. Qua afmetingen, materialen, maar ook bijvoorbeeld met logo’s. Voor praktisch en functioneel straatmeubilair, zowel klassiek als design zit u bij Daelder goed.