Over ons

Daelder straatmeubilair en bewegwijzering

Bij ons kunt u terecht voor een breed assortiment aan straatmeubilair en bewegwijzering. Zo bieden wij een passende oplossing in elke situatie. Of het nu gaat om openbare ruimtes of bedrijventerreinen. Onze missie is om de ruimte te verbeteren. Dit doen wij niet alleen door het aanzicht van een (openbare) ruimte aantrekkelijker te maken, maar ook door duidelijkheid te creëren. Hierbij houden we altijd rekening met de functionaliteit en het doel. Belangrijk want door eerst goed na te denken over de juiste oplossing, is het werk uiteindelijk sneller geklaard. Dit bespaard tijd en geld. Ons motto is dan ook: “De eerste klap, is een daalder waard!”  

Straatmeubilair

De producten die wij aanbieden zijn in eerste instantie praktisch en functioneel. Ze zijn een oplossing om een openbare ruimte, recreatiegebied en park in te richten en behaaglijk te maken. Materiaal en vorm speelt hierbij een belangrijke rol om het verschil te maken. Zo hebben we simpele herkenbare parkbanken, maar ook design zitmeubilair waarmee een statement gemaakt kan worden. Dit is belangrijk voor al onze productcategorieën. Van praktisch tot design, het moet passen in de beoogde omgeving qua uitstraling en tegelijkertijd moet het sterk en bestendig zijn tegen weersomstandigheden en vandalisme.

Ook houden we rekening met de aanschaf -en onderhoudskosten. Deze moeten passen binnen het budget. Dankzij ons uitgebreide assortiment heeft u keuze uit verschillende stijlen en materialen straatmeubilair. Denk hierbij aan zitbanken, parkmeubilair, afvalbakken, bloembakken, fietsbeugels, boomroosters en boombescherming. Daarbij kunnen wij ook duurzame oplossingen aanbieden die zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Verkeersoplossingen & bewegwijzeringen

Wij bij Daelder hebben ook veel te bieden op het gebied van verkeersoplossingen om de infrastructuur of de veiligheid te verbeteren. Dit verzorgen wij voor gemeentes maar denk ook aan oplossingen voor kantoorpanden, recreatiegebieden, scholen of zorginstellingen. Het doel blijft hetzelfde, bezoekers en weggebruikers op een veilige manier naar hun plaats van bestemming leiden. Naast bebording kunt u ook denken aan verbetering van de infrastructuur aan de hand van afzetpalen. Of het verbeteren van de veiligheid door het inzetten van verkeersdrempels. Ons ruime assortiment en onze expertise biedt een oplossing voor elk vraagstuk.