Bewegwijzering en verkeersborden

Wilt u uw bezoekers duidelijkheid geven en helpen de juiste route te nemen of weg te vinden? Dan is Daelder uw leverancier voor verkeersborden, bewegwijzering, handwijzers en terreinborden. Wij kunnen u adviseren over de juiste bewegwijzering en verkeersborden voor zowel binnen als buiten. Wij kijken naar wat voor uw situatie nodig is om een veilige en duidelijke situatie te creëren.

Verkeersborden

De verkeersborden die wij leveren voldoen natuurlijk aan alle eisen die gesteld zijn. Daarnaast kunnen wij u helpen met het invullen voor een bestek.

Bewegwijzering

Bewegwijzering

Voor bewegwijzering bent u op de juiste bestemming. Zowel binnen in een gebouw en voor buiten op een eigen terrein kunnen wij volledig de bebording naar uw wensen verzorgen. Het goed aangeven van de richting is natuurlijk wel zo plezierig.

Bewegwijzering en verkeersborden van Daelder

Zoekt u ingangs- of portaalborden en bewegwijzering voor bedrijven of een eigen terreinen? Voor verkeersborden, straatnaamborden en andere bewegwijzering kunt u terecht bij Daelder. Wij kunnen bijna alles leveren met betrekking tot de bewegwijzering voor binnen en buiten.

Naast standaard wegwijzerborden om de richting van locaties aan te geven, kunnen wij deze ook volledig naar uw wensen maken. Maak ook indruk op uw bezoekers en wijs ze in de juiste richting, geheel in uw eigen huisstijl met bijvoorbeeld uw logo erbij. Onze wegwijzer of handwijzer borden zijn ideaal voor gemeenten, ziekenhuizen, hotels, restaurants, recreatieparken, etc. Daarnaast kunnen wij ook aannemers helpen met het inschrijven op een bestek.

Onze verkeersborden

De verkeersborden die wij leveren voldoen natuurlijk aan alle eisen die, in de productnorm (NEN-EN 12899-1) voor verkeersborden uit het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 (RVV), zijn gesteld. Zo voldoen al onze verkeersborden aan de belangrijkste producteigenschappen zoals bijvoorbeeld retroreflectie, kleur en sterkte. Daarnaast zijn al onze verkeersborden ook CE-gemarkeerd. Met Daelder als uw leverancier voor verkeersborden voldoet u aan alle eisen die nodig zijn voor het bestek.